Текущее время: 18 янв 2018 17:53

Часовой пояс: UTC + 3 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Command line option
СообщениеДобавлено: 29 окт 2011 00:49 
Не в сети

Зарегистрирован:
29 окт 2011 00:47
Сообщения: 3
I see that there are command line options here:

http://www.nanoav.ru/index.php?option=c ... n=&lang=en

Is this a full list of the command line options? Can I get definition information from the command line?

Thank you.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Command line option
СообщениеДобавлено: 31 окт 2011 17:20 
NanoAV Team
Аватара пользователя
Не в сети

Зарегистрирован:
27 мар 2009 16:17
Сообщения: 693
Откуда:
Брянск
Yes, this is the actual list of command line options. It works at the moment only in the 0.14.0.9 version and earlier. As for a definition information, you can't retrieve it from the command line. Maybe we will add this option later.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Command line option
СообщениеДобавлено: 01 ноя 2011 05:30 
Не в сети

Зарегистрирован:
29 окт 2011 00:47
Сообщения: 3
Thank you for the reply.

I was playing around and noticed that /update triggers an update of the product. This made me wonder if there are more options that are not documented.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Command line option
СообщениеДобавлено: 01 ноя 2011 18:13 
NanoAV Team
Аватара пользователя
Не в сети

Зарегистрирован:
27 мар 2009 16:17
Сообщения: 693
Откуда:
Брянск
vsboxerboy писал(а):
Thank you for the reply.

I was playing around and noticed that /update triggers an update of the product. This made me wonder if there are more options that are not documented.

Yes, really there are more keys, but we make public only keys which are useful for real users.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Command line option
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2011 01:39 
Не в сети

Зарегистрирован:
29 окт 2011 00:47
Сообщения: 3
Would you happen to know if there is a way to get the version number and time of the current definition information? Is there a command line argument that I can input?

I see that there is a field in the GUI with this information, and I can get the current definition version from the application data cache, but I can't seem to find it anywhere else.

Изображение

Thanks for your time, I really appreciate it.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Command line option
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2011 11:34 
NanoAV Team
Аватара пользователя
Не в сети

Зарегистрирован:
27 мар 2009 16:17
Сообщения: 693
Откуда:
Брянск
vsboxerboy, unfortunately there isn’t any way to catch that information than from GUI. We will try to add this option into our new version.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 

Часовой пояс: UTC + 3 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
POWERED_BY
Русская поддержка phpBB